Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

× Du har alltid tillgång till vårt fina sortiment av hållbara varor. Som medlem får du även 10% på allt!
Hem Inbjudan till Jordens Bästa

Inbjudan till Jordens Bästa

Ännu fler noga utvalda varor i Årstidernas nya butik

Testa Jordens Bästa

Nu smyglanserar vi vår nya hållbara butik - Jordens Bästa, som gör det ännu lättare för dig att välja den ekologiska, hållbara lösningen i vardagen. Vi har inte allt, men vi har allt du behöver och nu kan du själv skräddarsy dina leveranser. Alla varor är ekologiska och i övrigt hållbart producerade i Jordens Bästa. Vi har noga valt bort varor för att skapa ett så hållbart sortiment som möjligt. Jordens Bästa för både dig och planeten.

Vi behöver din hjälp 

Nu kan du bli en av de första att testa Jordens Bästa. Vi bjuder nu in våra kunder som får möjlighet att utforska sortimentet före alla andra! Vi hoppas att du vill vara med att forma och utveckla vår butik. 

Bli testkund nu
Utforska sortimentet i Jordens Bästa

 

Bli medlem och få 10% rabatt på allt 

Som testkund kan du precis som vanligt beställa din matkasse eller råvarulåda, men också få tillgång till ett mycket större sortiment av ekologiska och hållbara varor. Vi lanserar också ett medlemskap, och väljer du att bli medlem får du:

  • 10% rabatt på alla matkassar
  • 10% rabatt på alla råvarulådor
  • 10% rabatt på alla varor i vårt nya sortiment i butiken Jordens Bästa 
  • Ingen expeditionsavgift 
  • Fri frakt på alla leveranser

Det kostar 699 kr om året att bli medlem - om du exempelvis beställer 1-2 matkassar i månaden, har du snabbt tjänat in kostnaden och får rabatt på alla dina köp resten av året.

Alla testkunder gör sina inköp via en testsida (https://beta.arstiderna.com), och inte på den vanliga hemsidan. Det går inte att handla på vanliga arstiderna.com under testperioden, men oroa dig inte, du har tillgång till matkassarna, lådorna och det mesta av det vanliga sortimentet även på testsidan. Den största skillnaden är bara att du kan skräddarsy dina beställningar, och vilken mängd du vill ha, och såklart tillgång till många fler ekologiska varor.

BLI TESTKUND MED MEDLEMSKAP

- Ja tack, jag vill testa utan att bli medlem

Vad händer om jag inte vill bli medlem?

Det går jättebra att testa Jordens Bästa utan att köpa medlemsskap. Då får du ändå tillgång till hela sortimentet, matkassar, råvarulådor och dagligvaror, men utan rabatt.

BLI TESTKUND UTAN MEDLEMSKAP

- Ja tack, jag vill bli medlem

Går jag miste om något om jag väljer att testa Jordens Bästa? 

Vänligen observera att under testperioden fungerar inte Årstidernas app för testkunder som använder testsidan. När Jordens Bästa lanseras för alla under 2022, kommer alla testkunder att återigen kunna handla från arstiderna.com som vanligt. Och då även i appen.  Tills dess kan du handla från testsidan via mobilens, surfplattans och datorns webbläsare.

I Jordens Bästa finns det några varianter av frukt- och gröntlådor samt påsarna som du inte längre kan prenumerera på, men du kan fortfarande köpa dem från vecka till vecka. Det finns några enstaka bas frukt- och gröntprodukter som tagits bort ur det nya sortimentet eftersom de nu går att skräddarsy dina beställningar lättare och för att de därför blir överflödiga. Se en lista över varona det gäller här.

BLI TESTKUND & UTFORSKA JORDENS BÄSTA NU!

Idélådan
-